Procedure indskrivning 2019-20

Indskrivning

I kan kontakte skolen på 33 55 00 64 eller på email inscriptions@lfph.dk, hvis I har spørgsmål til indskrivning.

Betalingsbetingelser 2019-2020

Ansøgningsskema for skolestart 2019/2020  klik HER

Vi gør opmærksom på at mac-brugere kan have problemer med formularen. Din ansøgning er først godkendt af skolen, når du har modtaget bekræftelsesmail med oplysningerne på dit barn. Tak.

Genindskrivning af elever som i øjeblikket går i skole på Prins Henriks Skole
Familier til elever, som i øjeblikket går i skole på Prins Henriks Skole vil få besked pr. mail når genindskrivningen åbner. Vi beder jer venligst om ikke at benytte skemaet til indskrivning.

Skoleåret 2019/2020

Ansøgning om optagelse. For at ansøge om optagelse på skolen, skal gebyret på 600 kr først betales via paypal (brug linket) og derefter skal formularen udfyldes online HER

Svar

Svar (tilbud om plads, afslag, venteliste) bliver sendt til alle familier til de to mailadresser, som er opgivet på før-indskrivningen (far og mor) og følger datoen for indsendelse af ansøgning og tidsplanen i øvrigt.

Såfremt I ikke modtager mail, venligst skriv til inscriptions@lfph.dk Men tjek venligst spamfiltret.

Godkendelse af indskrivning

Indskrivningen er kun godkendt, hvis indskrivningsgebyret for 1. indskrivning er betalt inden for 10 dage efter tilbud om plads. Gebyret er ikke en forudbetaling. Det er en bekræftelse på indskrivningen af jeres barn til dets første skoleår og beholdes af skolen, hvis barnet meldes ud.

Såfremt disse formaliteter ikke overholdes inden for tidsfristerne, ophæves tilbuddet om plads, og pladsen gives videre til en anden familie.

Vigtigt:

Alle børn, som ikke i forvejen går i skole i det franske skolesystem vil blive niveautestet.

Vigtigt: Ansøgning om indskrivning skal fornys hvert år, hvis ikke I har fået plads. (Det gælder især i Maternelle).

Sådan får man cpr nr i Danmark