Skolens kantine

illus-restaurationI maternelle-skolen medbringer børnene selv deres mad og spiser i klassen. Fra og med 1. klasse spiser alle børnene i kantinen. Enten medbringer de madpakke eller også køber de et måltid i kantinen. Måltiderne i kantinen opfylder kravene om alsidig kost, og der er hverdag flere forskellige retter at vælge imellem.

Menu
Menu fra 20. til 24. maj 2019

Om kantinen

Grønsagsbuffet: mellem 12 og 15 forskellige grøntsager hver dag.
Ris, korn og hvede serveres med friske grøntsager og krydderurter.
Der tilbydes sommetider ost, kødpålæg (uden tilsætningsstoffer) og kage.

Maden i kantinen er 60% økologisk
Grønsagsbuffeten: 60 % af grønsagerne er økologiske
Nødder, mandler, rosiner og solsikkekerner er økologiske.
Grønsagstilbehør: alle de anvendte grønsager er økologiske – både de friske og de frosne.
Ris, korn og hvede og al pasta er økologisk.
Kartofler er økologiske.
Vi anvender økologisk hakket oksekød.
Vores svinekød er økologisk.
Yoghurt, cremefraiche eller piskefløde, smør, mælk og æg er økologisk.
Al frugt, som serveres i kantinen er økologisk.

Betaling

Prisen for et måltid er 35 kr. for elever og ansatte, som betaler måltiderne forud (6090 kr. pr. år / 2030 kr. pr. trimester). Kantineordningen gælder for et helt år, men man kan betale over tre gange. Man kan ikke tilmelde sig kantinen for et enkelt semester.

Et måltid i skolens kantine koster 40 kr. Kantinebilletter bliver solgt fra i bogholderiet i hæfter à 10 billetter, dvs. for 400 kr. Vi sælger ikke billetterne enkeltvis. Når man skal hente sin frokost, skal man aflevere billetten ved kantinens indgang, inden man tager en bakke. En elev, der har glemt kantinebillet SKAL aflevere billetten dagen efter for at kunne spise i kantinen. Elever, som betaler kantinen på årsbasis eller som har fransk friplads, skal ikke aflevere billet for at få et måltid.

Hvis du ønsker at indmelde og betale for dit barns måltider for hele året, skal du kontakte bogholderiet eller sende en email til comptabilite@lfph.dk

Kantinens menu er hængt op på opslagstavlen ved regnskabskontoret, hvorfra kantinebilletterne sælges.

Kantinens åbningstider:

Elever fra CE2, CM1 og CM2 kan spise fra kl. 11.00. Elever fra CP og CE1 kan spise fra kl. 11.30. Elever fra college og gymnasiet kan spise fra kl. 12.00.